مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی آب

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت کارشناسان محترم.
بنده دارای یک قطعه زمین مسکونی در روستا هستم که شامل طرح هادی است از زمین کناری بنده جوی آب عبور می‌کند و از قدیم باغداران حق عبور از این قسمت را داشتند اما الان این زمین به فروش رفته و صاحب جدید قصد دیوارکشی این زمین را دارد اما برای یک دست کردن زمین خود مسیر جوی آب را تغییر داده است که الان جوی آب در 80 سانتی دیوار زمین بنده قرار گرفتن است آیا این مسئله در آینده مشکلی برای زمین بنده ایجاد می‌کند؟ اگر در آینده زمین های بالایی مسکونی شوند می‌توانند از زمین بنده ادعای حریم و راه در مسیر آب داشته باشند ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس از زحماتتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جوی آب عمومی باشد و دارای حریم بله ممکن است بعد مشکل پیش بیاد.
بهتر است شما از کارشناس جهاد یا شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید اگر گفتند حریم دارد در این صورت از خریدار بخواهید حریم را رعایت کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما مشکل پیش میاد، اول تامین دلیل کنید بعد دادخواست تغییر وضع به حالت سابق را تقدیم کنید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی جهت جلوگیری از مشکلات آتی همچنین جهت احقاق حقوق خود علیه فرد جدید که محل عبور آب را تغییر داده سکایت ممانعت از حق مطرح کنید و بگید که حق ارتفاق و محل عبور ممر و محرای آب را مسدود کرده است.