مشاوره حقوقی رایگان - کسر وثیقه

سلام ضمن تشکر از زحماتتون، الحق وانصاف کارتون بسیار عالی و زیباست... برادرم به مبلغ 600 میلیون تومان وثیقه هم اکنون درز ندان قزل حصار هستش. بمن از زندان خبر داد اینکه هر زندانی اگر از 9 روز به بعد همچنان درون زندان باشد و قادربه تهیه وثیقه نباشد طبق قانون وثیقه اش نصف میشه یعنی با سند با فیش حقوقی تا سقف 300 میلیون می‌توان آزاد بشه
.. لطفا راهنمایی بفرمایید..

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اینطور نیست. بسته به میزان وثیقه بسته به جرم و میزان مجارات اش هست که بازپرس تعیین می کند.