مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از برگه انحصار وراثت خلاف واقع و خيانت در امانت

برادرم با برگه انحصار وراثت خلاف واقع كه اسمی از من در آن نبوده ملكی را برای خواهران تنی و مادرشان اقدام به سند كرده و بعد از گرفتن سندهايشان و گرفتن وام سنگينی بعد به اداره ثبت اسم من را اعلام كردند سندها در رهن بانک است و متاسفانه اجراییه صادر شد من شكايت كردم و جرم ايشان كلاهبرداری اعلام شده و ١٠٠ تومن وثيقه گذاشته و به راحتی برای خودشان زندگی می كنند در حال حاضر تكليف من چه خواهد شد، از راهنمايی صميمانه شما بزرگوارن بسيار سپاسگذارم.

پاسخ ها :

احمد اسدی

جناب آقای احمد اسدی:

سلام
چه اسنادی به دادسرا ارائه کردید؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

اكبر جافري

اكبر جافري:

اگر احد یا بعضی از وراث در هنگام‌اخذ حصر وراثت اسم سایر ورثه رو اعلام نکنن و به این طریق اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت کنن این موضوع در حکم کلاهبرداری بوده و با شکایت شما موضوع قابل پیگیری خواهد بود..شما بایستی منتظر صدور رای کلاهبرداری باشید و پس از صدور رای و قطعیت ان میتونین تقاضای ابطال حصر وراثت دریافتی از جانب برادرتون و به تبع تقاضای ابطال اون اسناد دریافتی رو بکنین و سپس تقاضای ابطال اسناد رهنی رو بخوایین و از این طریق شما میتونین احقاق حق کنین و به حق خودتون برسین

احمد اسدی

جناب آقای احمد اسدی:

سلام با توجه به حساسیت موضوع باید ملاقات حضوری داشته باشیم و همه جوانب موضوع بررسی بشود .

احمد اسدی

جناب آقای احمد اسدی:

ba salam dadgah hokm be rad mal khahad dad va mitunid amvaleshon ro mosadere konid