مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو

سلام. من یه پراید به برادرم دادم ویه پژو ازش گرفتم ایشان هم اون پراید را به برادر دیگرم داده حالا بعداز چندین سال ایشون نه میاد تعویض پلاک ماشینم دست بچهاش میده نه پولی ردو بدل شده نه قولنامه ونه وکالتنامه
برای توقیف پلاک مراجعه کردم میگن قولنامه میخواد
بفرمایید چکاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر فک پلاک برای طرف مقابل ارسال بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود دادخواست اثبات معامله و فک پلاک بدهید.
باید دو نفر شاهد معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای درخواست توقیف پلاک در راهنمایی و رانندگی یا اقامه دادخواست الزام به فک پلاک ،
مبایعه نامه لازم است و