مشاوره حقوقی رایگان - خودرو تصادف منجر به فوت در پارکینگ

سلام من یه ماه میشه تصادف کردم که موتوری منجر به فوت شده کروکی پلیس هم موتوری مقصر شده الان اعتراض زدن، هنوز پول کارشناسان به حساب نریختند پرونده هنوز کلانتری هست، میخواستم بدونم من چه جوری میتونم ماشینو از پارکینگ بیرون بیاورم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید
حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری پیگیری کنید تا پرونده در دادسرا تعیین شعبه شود بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از بازپرس درخواست کتبی رفع توقیف خودرو را نمایید
و باید بازپرس موافقت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شاکی خصوصی رضایت دهد تا شما بتوانید ماشین را ترخیص کنید . از کلانتری پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارجاع گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

احتمالا تا پایان رسیدگی مقدماتی در توقیف خپاهد ماند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید پس از انجام مقدمات رسیدگی درخواست رفع توقیف نمایید