مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی با شخص دارای مشکل ذهنی

با سلام و احترام
با فردی که معتاد و دچار مشکل ذهنی است تصادف کرده ام. این فرد روی پل ماشین رو، در لاین سرعت به سمت ماشین می دوید و به قصد خودکشی یا توهم مصرف مواد خود را در مسیر خودرو قرار داده بود. نظر کارشناسی پلیس این است که 50 درصد هریک از راننده و مصدوم مقصر هستند. این فرد مصدوم در حال حاضر در بیمارستان در بخش عمومی بستری است و دچار شکستگی پا شده است. اما برای تفهیم کروکی و ارائه مشخصات به دلیل مشکل ذهنی که دارد به هیچ وجه قابل انجام نیست. فقط یک نام و فامیل بدون کد ملی، آدرس و شماره تماس ارائه می دهد و هیچ مدرکی همراه ندارد و فامیل یا آشنایی هم هنوز برایش پیدا نشده است. درنتیجه خودرو پس از 3 هفته همچنان توقیف است و پرونده در حال طی مراحل دادرسی در دادگاه است. هنوز نوبت دادرسی تعیین نشده است و فعلا اجازه رفع توقیف خودرو داده نمی شود. در ضمن مدارک خودرو و بیمه شخص ثالث بدون مشکل و تکمیل است و اصالت بیمه نامه هم در پرونده هست.
سوال اینکه آیا ترخیص این فرد از بیمارستان و عدم مراجعه ایشان به کلانتری یا دادگاه برای رفع توقیف خودرو و ادامه مراحل مشکلی ایجاد می کند یا خیر؟ آیا لازم است که پیگیر این فرد باشیم که در دسترس باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد
بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.