مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام،برای طلاق اقدام کردم و رای صادر شده به طلاق،با توجه که من مهریه خودم رو نبخشیدم والان شوهرم چند ماه است کارتن خواب شده ، به دفتر خانه مراجعه کردم گفتند باید 20روز بگذرد ونامه بگیرین
سوالم اینجاست،نامه از کجا بگیرم،آیا باید اینترنتی اقدام کنم یا برای من در ثنا پیام میاد
2-پدر شوهرم تازه فوت کرده ومن میخوام از ارثیه شوهرم بابت مهریه طبق رای دادگاه بگیرم ولی برای احترام میخوام بعد از سالگرد اقدام کنم آیا میشه بعد اقدام کرد یا باید به دفتر خانه اعلام کنم بعد از یک سال میگیرم
ممنونم
راستی من الان درآمدی ندارم چگونه یارانه خودم رو جدا کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو دادگاه بگو نامه بدن به دفترخانه که حود سردفتر به نمایندگی از دادگاه شما را طلاق دهد ، بعد مهریه را اجرا بزار و سهم الارث شوهرت را فعلا توقیف کن تا بعد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام گواهی قطعیت را باید از شعبه بگیرید در مورد مهریه هم بهتر است سریعا اقدام نمایید