مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حق فرزندی

سلام من تحت حضانت دائم مادرم هستم ولی از وقتی یادمه ایشون از دادن خرجی امتناع کرده و ادعای نداشتن وظیفه را داشته. با اینکه از نظر مالی کاملا در رفاه هستند. من الان 38 سالمه و این شرایط هنوز ادامه داره. حتی بارها باعث بهم خوردن روابط من شده حتی اگر به مرحله ازدواج رسیده به هر طریقی که تونستن رابطه رو بهم زدن. حتی یارانه ای که مال من هست رو بهم نداده و هر وقت طلب کردم گفته داری تو خونه من زندگی میکنی. پول اب و برق و گاز بوده. از دوران نوجوانی من هیچ پول تو جیبی یا ماهیانه ای دریافت نکردم. الانم بمن میگه اگه ناراحتی برو خونه بگیر. من میخوام بدونم ایا من حقی دارم که بتونم مطالبه کنم؟ در تمام این سالها اگه من از راه نامشروع خرجمو در میاوردم هیچ مشکلی نداشتن حتی بارها بمن گفته بودن برو مثل بقیه یکیو پیدا کن خرجتو بده. حتی در خریدن مواد غذایی هم کوتاهی میکنه. داستان من خیلی طولانی تر از این حرفاس. در ضمن من تک بچه هستم. دیگه واقعا از این شرایط خسته شدم میخوام تنها زندگی کنم ولی هیچ سرمایه ای ندارم. ایا قانونا مادرم باید بمن خرجی بده؟ این همه سال که نداده چی؟ تورو خدا بگید من چیکار کنم. اگه برم شکایت کنم مینونم حق این سالهارو بگیرم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در ابتدا عرضمی کنم که حضانت تا سن قانونی میباشد نه مادام العمر ، درثانی نفقه اولاد در وحله اول با پدر وجد پدری است و مادر شما فقط وظیفه نگهداری و مراقبت از شما را دارد آنهم تا سنی که قانون در نظر گرفته باشد . ولی شما بیان نکردید که پدرتان فوت نمودند یا طلاق ...
ولی اگر پدرتان فوت کرده باشد و مادرتان مستمری بگیر حقوق بازنشستگی میگیرد و شماهم دختر و مجرد باشید به تامین احتماعی مراجعه و سهم حقوق خود را مجزا نمایید .