مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ تجاری مسکونی

با سلام خدمت شما دوستان عزیز ما یه آپارتمان 6 واحده هستیم که دو واحد آن مغازه تجاری میباشد و 4 واحد مسکونی یکی از مغازه ها پارکینگ دارد و بعد از بستن مغازه اش شب و نصف شب در حال رفت و آمد و استفاده از پارکینگ است و سه چهارتا شاگرد مجرد داره که مرتب رفت و آمد دارن در پارکینگ و آزار دهنده شده وقتی هم میگیم بهشون میگن پارکینگ داریم و ازش استفاده می‌کنیم قانونی نیست که بشه بعد از پایان کار مغازه اش ماشینشو ببره و اجازه ورود نداشته باشه تا فردا صبح که بیاد مغازه ش لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هیئت مدیره نسبت به این مورد تصمیم گیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص پارکینگ صرفا مالک مغازه یا مستاجر حق پارک خودرو دارد و نمی تواند تصرفات دیگری در پارکینگ داشته باشد یا بی دلیل وارد پارکینگ شود.
در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما نمی توانید مانع استفاده ایشان
از پارکینگ بشوید ولی
شما میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد انها پارکینگ قید شده باشد نمیتوانید مانع انها شوید . اما اگر با ایجاد سر و صدا مزاحمت کرده اند میتوانید تحت همان عنوان پیگیری کنید