مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با سلام و خسته نباشید
در یک ساختمان 5 واحدی زندگی میکنم ک 2 واحد برای بنده هست با پارکینگ که روی سند دوتا واحد بنده است و ما دو تا مغازه تجاری در زیر ساختمان داریم ک یکیش سر نبش هست ک پشت مغازه سرنبشیه میشود
حیاط شیب دار پارکینگ بنده سوال بنده این است ایا این مغازها حق استفاده از پارکینگ بنده را دارند با اینکه هیچ چیزی در پارکینگ نیست حتی سرویس بهداشتی ولی در سند مغازه ک فروخته ایم خورده حق مشاعات دارند همین
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مغازه حق استفاده از پارکینگ اختصاصی را ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
تصرف در مشاعات باید با اجازه تمام مالکان باشد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پارکینگ سما اختصاص و در سند رسمی شما قید شده است حق استفاده ندارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهترداست که اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل وفصل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در سند مغازه پارکینگ اختصاصی قید نشده خیر ومنظور از مشاعات غیر از پارکبنگ اختصاصی است البته چون مغازه برای شما است میتوانید از پارکبنگ واحد خود استفاده نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استفاده از قسمت مشاعات تنها با رضایت تمامی مالکین و اهالی مجتمع امکان‌پذیر است. بنابراین مغازه حق استفاده اختصاصی را ندارد؛ چون که قسمت ملک مشاع است و سایر شرکاء نیز حقوقی دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید تصرف ب بر خلاف اقداماتی که برای ساختمان صورت می‌گیرد حتما می‌بایست با رضایت تمام مالکین باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پارکینگ سما اختصاص و در سند رسمی شما قید شده است حق استفاده ندارد ولی در حد رفت و آمد به اندازه بر آوردن نیاز حق دارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز تامین دلیل دارد تا کارشناسی شود که پس از اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچه در سند مغازه قید شده ملاک‌ است