مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور از راه

با سلام وخسته نباشید
پدر بنده یک زمین کشاورزی گرفته که مستثنیات هست ودر قولنامه هیچگونه راهی که از وسطش رد بشه نوشته نشده در نقشه هوایی سال 1346 هم راه وجود نداره والان من کل زمین فنس کشی کردم ودر گذاشتم والان روستایی ها رفتن شکایت کردن که من راه بستم اونه راه ندارند ولی دروغ میگن از سه جا راه دارند من هم میگم از راه خودتون برین یا براتون را درست کنم از کنار زمینم قبول نمیکنن
آیا دادگاه به اونا رای میده که از اینجا برن یا نه
ولی از قدیم راه هشون از زمین ما نبوده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از قدیم راه از زمین شما نبوده و در سند هم نوشته نشده حقی در این مورد ندارند.در دفاع مراقب باشید و اگر با شهادت شهود خواستند ثابت کنند به شهود جرح وارد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
احتمال زیاد دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع میده و کارشناس نیز با نقشه هوایی و... اظهارنظر خواهد کرد
اگر از قدیم راه نداشته باشند نمی توانند مدعی حقی باشند و دادگاه ادعای آنها را نمی پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر از قدیم راه عبور وجود داشته است برای همسایه‌ها حق ارتفاق ایجاد خواهد شد و شما نمی توانید راه عبور را مسدود نمایید
و توسط کارشناس رسمی با بررسی عکسهای هوایی مشخص میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق آنچه شما فرمودید آنها حق راه ندارند و شما در دفاعیات خود به نقشه هوایی استناد کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدعی حقوق ارتفاقی هستند باید ثابت کنند.