مشاوره حقوقی رایگان - صاحب خانه پول پیش من را نمیدهد

با سلام بنده برج 7 سال 97 یه باب خانه زیرزمین رهن کردم و صاحب خانه برج 3 سال 98 خانه رو فروخته و من هم تا برج 6 سال 98 وقت قانونی دارم ولی بعلت خرابی خانه که خیلی نم داده و دم میکن همه جای خونه هم نم داده سرویسشم شپش در اومده میخواهیم از خونه دربیایم الان صاحب خانه جدید جواب تلفن بنده رو نمیده صاحب خانه قبلی هم میگه من خونه رو فروختم پول تو از صاحب خانه جدید بگیر الان چکار باید بکنم بی زحمت به سوالم حتما جواب بدید ممنون میشم آیا قانون طرف بنده رو میگیره

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر زودتر از موعد تخلیه کنید باید اجاره بها را تا آخر موعد پرداخت کنید, اگر توافق در خصوص رهن نشده باشد از موجر اول باید مطالبه کنید البته نظر مخالف هم هست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که امکان توافق باشد سریعترین راه خواهد بود در غیر اینصورت ودرصورتی که مدت اجاره به اتمام نرسیده باشد ومورد اجاره برابر مستندات محکمه پسند غیر قابل بهره برداری گردد وشمای مستاجر قادر به استیفای منافع ازمورد اجاره نشوید باید با تقدیم دادخواست اولا این موضوع را اثبات وموفق به فسخ قرادا اجاره گردید ودرحین ان درخواست الزام موجر ( هردو صاحب ملک اولی ودومی) مبلغ ودیعه پرداختی را مطالبه کنید موفق باشید