مشاوره حقوقی رایگان - شاکی خصوصی

بنده درب نمایشگاه شخصی کارمیکردم واین شخص دستخطی ازبنده گرفت که ازمن مبلغی طلبکاراست بنده آن مبلغ راپرداخت کردم ودیگرآن دستخط را به دلیل اعتمادی که به ایشان داشتم نگرفتم حالاکه من 12سال است به شهریگری نقل مکان کردم این آقا به وسیله همان دستخط از بنده شکایت کرده و جلوی حساب یارانمو بسته بنده به دلیل سکته مغزی که کرده ام ناتوان درخانه زمین گیرشدم وتنهامنبع زن ودوفرزندم همین یارانه است آن راهم که شورای حل اختلاف مسدودنموده چگونه میتوانم یارانه ام راا زمسدودی دربیاورم تابعدازبهبودی به سراغ این آقاوشکایتش بروم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید رضایت شاکی را جلب کنید . و شرایط خود را برای قاضی اجرا شرح دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه پیگیری کنید
با فرزندان و همسرتان یارانه خود را جدا کنند