مشاوره حقوقی رایگان - نمره ی مصاحبه ی استخدامی

با سلام نمره ی مصاحبه ی بنده در ازمون اخیر استخدامی اموزش و پرورش با وجود داشتن حجاب کامل و اعتماد بنفس و ارامش 20از صد نمره لحاظ شد طبق فرم امتیاز بندی اصلا عاقلانه نیست ایا با توجه به فرم نمردهی مصاحبه این نمره دهی قانونیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید
سوال شما حقوقی نیست

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید موضوع را به حراست یا بازرسی آموزش و پرورش منعکس کنی تا بررسی کنند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام ،اگربه نحوه ونمونه سوال ویا... معترضیدبه دیوان عدالت مراجعه کنید