مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا ابلاغیه

سلام خسته نباشید. وارد سامانه شدم چند ابلاغ به اسم من و پسوند اضافه اسمم و شهرستانهای مختلف بوده که اطلاعی ندارم. یعنی اصلا اونجاهارو نمیدونم کجاس. بخاطر شرایط شغلیم فعلا نمیتونم به دادسرا مراجعه و سوال کنم. حالا تکلیفم چیست. نگران شدم تحت تعقیب زدن برام. مشکل ساز نشه برام

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، پیش میاد که کسی شماره موبایل اشتباه در سامانه ثبت میکند، ولی شاید هم واقعا کسی از شما شکایت کرده باشد که بخاطر شباهت اسم در ابلاغیه درصدش خیلی بالاست، حتما حضوری با یک وکیل مشورت کنید.