مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع

سلام
همسر بنده یکبار به اتهام ارتباط نامشروع دستگیر گردیده و محکوم گردیده
مجددا سال قبل متوجه شدم فردی به حساب ایشان پول واریز می نموده و به ایشان تذکر دادم که این زن متاهل می باشد و به ایشان گفتم ادامه ندهد
فی الحال متوجه شدم اخیرا بلیط دونفره برای مسافرت تهیه کردن
بد داشتن فیش واریزی و بلیط پروازشان می شود برای ارتباط نامشروع شکایت کرد؟ البته جدا زندگی می کنیم ولی جدا نشدیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارک کافی برای اثبات ادعا دارید میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است تحت نظر داشته باشید تا مدارک بیشتری داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام جدا زندگی کردن دلیلی بر این که نتوان بابت این موضوع شکایت نمود نمی باشد لذا می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است البته دلایلتان باید قویتر نمایید