مشاوره حقوقی رایگان - لواط

باسلام
به برادر من حدود5 الی 4 سال پیش تجاوز لواط شد
میخواستم ببینم الان میتونه درمعاینات استخدامی نیروانتظامی شرکت کنه یا نه آیا اثارتجاوز درمقعدشون هنوز هست یا بعد از گذشت چندسال ازبین رفته ومیتواند شرکت کند
ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

آثار تجاوز وجود ندارد ولی ممکن است آثار دخول رویت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پزشک متخصص مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکبار اتفاق افتاده باشد آثار معمولا از بین می رود ولی اگر تکرار شده باشد در صورت معاینه قابل تشخیص است
به نظر بنده در زمان استخدام معاینه مقعد انجام نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد معاینه پزشک متخصص و اورولوژیست قرار گیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به شرایط جسمی شون و تعداد دفعات لواط و آسیب وارد شده به مقعد داره که تو معاینه مشخص میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد هر احتمالی وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر فقط یک بار اتفاق افتاده خیر قابل تشخیص نیست ولی اگر به کرات بوده است قابل تشخیص است