مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل فیش واریز دیه به دادگاه و نگه داشتن آن توسط محکوم

سلام خسته نباشید
در پرونده ای مبنی بر قصور پزشکی شکایت کردم و دادگاه حکم به پرداخت دیه داد.
دیه به مبلغ 120 میلیون تومان توسط بیمه پزشک به حساب اجرای احکام واریز شده اما پزشک محکوم فیش واریزی رو به دادگاه و اجرای احکام تحویل نداده تا من بتونم دیه رو از دادگاه دریافت کنم. بیمه هم اصل فیش واریزی رو به من تحویل نمیده و میگه به بیمه‌گذار( پزشک) تحویل دادیم و فقط کپی رسید انتقال دیه رو به من دادن که مورد قبول دادگاه واقع نشد.
میخواستم بدونم حالا که محکوم به هر دلیلی فیش واریزی رو پیش خودش نگه داشته و تحویل دادگاه نمیده من چجوری میتونم دیه رو دریافت کنم؟ آیا میتونم به خاطر این کار ازش شکایت کنم؟ آیا بیمه موظفه اصل فیش واریزی رو به من(زیان‌دیده) بده؟
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید
مجبور می شود تا تحویل دهد