مشاوره حقوقی رایگان - برام ابلاغیه امده و میخوام بدون دقيقا باید چیکار کنم

سلام
بنده گول آگهی سایت ... رو خوردم چون پول خوبی داشت
و متاسفانه فهمیدم فیشینگ انجام دادم و کار از کار گذشته
بود

برام پول میزد و منم براش ارز دیجیتال میخریدم و اونم بخشی شو بهم میداد
گفته بود روزی 500 تومن
و اخر روز 500 داد اما یکم بعدش کارتم سریع مسدود شد

این داستان مال چند ماه پیشه و تا الان چندین ابلاغیه الکترونیکی برام اومده ولی نگفتن حضوری باید بیام
فقط محض اطلاع برام ابلاغیه دادن که من یک شاکی از اصفهان دارم

من چت شو و ویس هاشو به همراه شمارش دارم و همرو ذخیره کردم

من نمیخوام کارتم برگرده یا شکایتی کنم
فقط میخوام شاکی ازم شکایت شو پس بگیره

الانم تو ابلاعیه اخر گفته شده 5 روز مهلت دارم خودم رو معرفی کنم توی فلان شعبه دادسرا مشهد چون مشهد
زندگی میکنم
و گفتن باید با مدارک شناسایی و ضامن معتبر حاضر بشم

الان چنتا سوال دارم

ایا اگر اونجا برم منو دستگیر میکنن

ایا باید ضامن حتما باشه

ایا ضامن میشه کارت شناسایی باشه

ایا بجای متهم کسی دیگه بجاش میتونه بره زندان؟ چه کسیایی میتونن بجاش برن زندان
چون من سربازی هستم و شاید نتونم برم زندان
مرخصی من زود تموم میشه و باید برم ادامه خدمتم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید صامن همراه داشته باشید -خیر باوثیقه بطور موقت ازاد تا تحقیقات پرونده تکمیل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیازمند تودیع وثیقه و تامین متناسب کیفری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز با توجه تفصیل موضوع مطروحه نیازمند مشاوره تلفنی جهت راهنمایی صحیح می باشید .