مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن هزینه رنگ از پول پیش و درخواست قولنامه

با سلام و عرض ادب
ما از 92 در ملکی سکونت داشتیم تا شهریور 1401 فقط سال اول کد رهگیری گرفتیم و بعد از آن هر ساله برای تمدید قرارداد مالک و مستاجر پشت قولنامه را امضاء میکردند الان بعد از گذشت 9 سال میگه خسارت زدین ما 20 میلیون پول و بهتون نمیدیم بابت رنگ ساختمان و اینکه پشت درب حمام میگه پوسیده شده و نظافت درب و دیوار آیا ایشون میتواند بابت رنگ و نقاشی و غیره 20 میلیون پول پیش را ندهد؟؟؟؟؟؟؟
لازم به ذکر است سقف چکه میکرد ما هر سال میگفتیم و برطرف نشد مشکل آب داشتیم شبها آب و قطع میشد و .... تمام اینها فیلمش موجود هست
و سوال دوم مرتب به همسرم تاکید میکند قولنامه رو هم خواستی چک از ما بگیری با خودت بیار چون آدم درستی نیست ما میترسیم قولنامه رو پاره کند و ما نتوانیم کاری کنیم رسید هم که بخواهد بابت قسمتی از پول پیش که میخواهد به ما بدهد میتواند روی هر کاغذی امضاء بگیرد قولنامه تمدید نشده به چه دردی میخورد نظرتون و بگین لطفا بهش بدیم یا خیر ؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برا پول رهن شما دادخواست مطالبه وجه الرهانه دهید او براخسارت باید دادخواست بدهد وبعد اعلام نظر کارشناسی قطعی ازشما وصول کند .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موجر باید میزان خسارت وارده را اثبات نماید