مشاوره حقوقی رایگان - بدون رضایت شاکی و پرداخت خسارت می‌شود از زندان آزاد شد

سلام
فردی بخاطر حمل مواد در حال فرار بوده که به ماشین من خسارت زده و قرار شده 13 میلیون از بیمه و 3 میلیون خودش پرداخت کنه که بیمه بخاطر نداشتن گواهینامه طرف خسارت پرداخت نمیکنه و طرف اصلا برای تکمیل پرونده به بیمه نمیاد تا از قانون 95 پرداخت اجباری خسارت از بیمه استفاده کنیم و فقط بخاطر اون 3 میلیون حکم جلب میدن و الان زندان هستن اگر جلب‌ بگیرم و 3 میلیون پرداخت کنه میتونه آزاد شه یا حتما رضایت من لازم تا آزاد شه
به این وسیله میتونم تا 13 میلیون نگرفتم رضایت ندم
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام؛؛؛
موضوع نیازمند بررسی است.