مشاوره حقوقی رایگان - بکارت قانون پزشکی

سلام وقت بخیر. من درخواست مهریه دادم و میخوام بگم ک ممکن است دادگاه به پزشک قانونی درخواست داده شود اما من مامای شهرمون بروم. چون راهم دور هست و نمی‌توانم بروم. ممکن است جواب آزمایش و معاینه یا مهر تایید شده ببرم دادگاه‌؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده مهریه موضوع به پزشکی قانونی ارجاع نمیشه.
در پرونده طلاق اگر زوجه مدعی بکارت باشد در این صورت به پزشکی قانونی ارجاع میشه و حتماً باید پزشکی قانونی مراجعه بشه .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید ب پزشکی قانونی شهرستان مراجعه کنید زیرا آنجا معرفی میشوید