مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده ابلاغیه دیگری

سلام،
مشاهده ابلاغیه دیگر طرفین پرونده مشکل ساز است؟ یعنی مثلا اگر شاکی پرونده باشیم و با شماره ابلاغیه ثبت شده در روند پرونده، ابلاغیه متهم یا شاهد و مطلع را مشاهده نماییم، جرم است و مشکلی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دسترسی غیر مجاز محسوب می شود و جرم است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان دسترسی تنها برای ابلاغیه های خ.دتان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید ابلاغیه آنها را مشاهده کنید و برای مشاهده باید به شماره ملی و رمز عبور آنها دسترسی داشته باشید و از طرفی باید رمز موقت در اختیار شما قرار بگیرد تا بتوانید ابلاغیه آنها را مشاهده کنید.
اگر منظور شما مشاهده روند پرونده است که شما می توانید رونده پرونده را مشاهده کنید حتی اگر مربوط به بقیه اشخاص پرونده باشد و مشکلی پیش نمیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچکس بجز صاحب ثنا نمی تواند به مندرجات آن دسترسی پیدا کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است منع قانونی ندارد