مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام درود خانمم از طریق ثبت اسناد مهریشو گذاشت اجرا از طریق ثبت ثابت نکردن من چیزی دارم حالا یک هفته هست از طریق دادگاه شاکی شده و این اس برا من اومده در مورد پرونده شماره
...با رديف فرعی1 در شعبه 1حقوقي-شیراز راي صادر شد این به چه معناست یعنی حکم برام اومده مهریه باید بدم و زمان اعسار هست اعسار بدم ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دادگاه مراجعه و پس از دریافت و مطالعه حکم در صورت عدم پذیرش اعتراض کنید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام. احتمالا محکوم شدید و باید پیگیر باشید و دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ارائه بفرمایید