مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن فحش

سلام.خانم بنده باهمسایه بالادرگیرشدن و همسایه خانم بنده رو زدن که ازکلانتری اومدن صورت جلسه و پزشک قانونی رفتیم و دادگاه و عریضه برای شکایت..الان همسایه مارفته ازماشکایت کرده که فحش دادیم بهش..ایا میتونه ثابت کنه..و چطور

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیل کافی برای اثبات ادعا داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به دلائلش دارد اگر به شهود استناد کرد قابل جرح است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به ادله ایشان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
با شاهد امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر شخصی می تواند شکایت کند و باید ادله داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شهادت دو نفر شاهد و یا علم قاضی قابل اثبات است