مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف ملک

با سلام اینجانب دوهفته قبل از اینکه خانم بنده درخواست مهریه نماید، آپارتمان 110 متری خودرا به نام مادرم زدم و تک برگ سند نیز به نام مادرم صادر شده و در دست اینجانب است. و دوهفته بعد از آن ایشان درخواست مهریه نمود.
آیا ایشان میتواند معامله را فسخ و یا آپارتمان بنده را به عنوان فرار از دین توقیف نماید .؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

تا یکسال قیل از ان امکان انتساب عنوان فرار از دین وجود دارد بستگی به نحوه دفاع خواهان دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به رای وحدت رویه اخیر دیوانعالی کشور فرار از دین زمانی محقق میشود که ابتدا حکم محکومیت محکوم علیه صادر شده باشد و سپس انتقال صورت بگیرد