مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

باسلام خدمت وکلای محترم. بنده اپارتمانی دارم که اجاره دادم بچه ی مستاجر از رو بالکن طبقه سوم که حفاظ نداره و فقط لبه ی کوتاهی داره افتاده پایین و هنوز نمیدونم چه بلایی سرش اومده البته اپارتمان 3 سال ساخته و بنده دست به ترکیبش نزدم و سازنده لبه ی بالکنو کوتاه ساخته میخاستم ببینم پای بنده هم گیره یا خیر. ممنون میشم توضیح بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله متاسفانه
کارشناسی خواهد شد و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است