مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه برای ازدواج

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید
من دختری 20 ساله هستم
سن 18 سالگی با پسری که دوسش داشتم نامزدی کردم همه مخالفت میکردن اما من راضیشون کردم پسر بدی نیس و اقوام
اون 22 سالش بود ، 9 ماه نامزد بودیم تا اینکه نزدیک عقد خونواده ها به پرو پای هم پیچیدن ت ابن 9 ماه باهم رابطه داشتیم اما من هنوز دخترم ولی بار دار شدم از ایشون و با کمو دکتر سقط کردم و کسی متوجه نشد جز خودم و خودش و دکترم
تا اینکه بچه سقط شد و من هنوز دختر هستم و خونواده ها بحث کردن و مجلس بهم خورد و مارو از هم دور کردن
بلا فاصله پدر من منو مجبور کرد با پسر عمم که ازش متنفرم نامزدی کنم
من تا برج 9 امثال صیغه ایشونم ولی اصلا ازش خوشم نمیاد و هزار بار هام گفتم ولی کسی گوشش شنوا نیس
هنوز با نامزد قبلیم در ارتباطم
تصمیم به فرار یا خودکشی دارم
نمی دونم کدوم ره بهتره
اگر بخوام باهاش فرار کنم تا قبل عقدم آخه برج 8 میخوان عقد کنن راهی هس
و اینکه صیغه ما هیچ مدرکی نداره حتی از بنده بله هم نگرفتن بین خودشون یکی از اقوام خوند هیچ مدرک و برگ قانونی واسه صیغه ندارم
میشه راهنماییم کنید
اگر فرار کنم با نامزد اولم و اینکه دختر بودنم از بین بره قاضی اجازه عقد میده بهمون
حتی مثلا باز هم اگر مشکلم حل بشه بار دار بشم قاضی جای پدر بهم حقی میده که برم عقد کنم
خونواده پسرم راضین و از همه چیز با خبر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره برای اجازه ازوواج در صورت مخالفت غیر عقلایی پدر می تواند از طریق دادگاه اقدام کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اینکه به پسر عمه بلی نگو، دوم پای عقدنامه را امصا نکن دوم دادحواست صدور مجوز ازدواج با پسر مورد علاقه ات را به دادگاه خانواده تقدیم کن. توصیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدت عقد موقت شما باید تمام شد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دختر باکره برای اجازه در صورت مخالفت غیر عقلایی پدر می تواند از طریق دادگاه اقدام نماید.دادخواست تجویز ازدواج ارایه کنید براتنظیم دادخواست هم از طریق سامانه قسمت وکیل میخام رو ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول باید دادخواست اثبات وقوع عقد نکاح موقت تنظیم کنید که در صورت باکره بودن در صورت اثبات نیز غیر نافذ بوده و نیازمند اجازه پدر است
می توانید از طریق دادگاه دادخواست اذن در نکاح تنظیم نمایید