مشاوره حقوقی رایگان - رفع نم نمای ساختمان

ما در یک ساختمان 4 طبقه11 واحدی هستیم، نمای شمالی ساختمان که 4 واحد به ان مربوط میشوند نمناک بوده ویکی از ساکنین که در ظلع شمالی 2 واحد دارد که یکی در طبقه دوم و یکی در طبقه سوم تصمیم به رفع نم در نمایه شمالی میگیرد و سرخود انجامش میدهد با انکه طبقه اول و چهارم هیچ مشکلی نداشتن درباره نم و الان در خواست هزینه هایش را میکند وهیچکس برای پرداخت خرج کرد راضی نیست، آیا ما که در ضلع جنوبی هستیم و نمای شمالی به واحد ما ربطی ندارد از نظر قانونی باید پولی پرداخت کنیم اگر شکایتی بشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این هزینه ها مربوط به واحد هایی است که واحد آنها نم می دهد و به نظر بقیه واحد ها نباید در پرداخت این هزینه ها مشارکت کنند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تمام مالکان باید به
صورت مساوی هزینه را پرداخت نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق قواعد مسئولیت مدنی واحد‌های مقصر مسئولیت جبران خسارت را بر عهده دارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالکین مشاعی به تناسب مالکیت باید تأدیه کنند