مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خانم بنده چند وقت پیش مهرشو گذاشت اجرا و جواب نهایی یک عدد سکه پیش و هر شش ماه یک سکه و در اونور قضیه رای عدم تمکین رو گرفتم و خانمم محکم به تمکین شد بعد از چند روز خانواده خانمم یه جورایی دیگه خسته شده بودن راضی نبودن دخترشون طلاق بگیره یا بلاتکلیف باشه و در این وسط چندتا از فامیلها واسطه کردند والان 5 ماهه اومده سر خونه زندگیش خدارو شکر همه چی خوبه ولی یه سوال دارم هنوز خانومم پرونده رو نبسته یعنی میتونه همین فردا حکم جلب من رو بگیره (و در جلسه که داشتیم خانوم و خانوادهش گفتن بعد از چند وقت میره پرونده رو میبنده )و اینکه پروندهای مهریه بعد از چند ماه مختومه میشن ایا اصلا این اتفاق میفته یا نه ببخشید توضیحاتم طولانی شد ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بهتر است پرونده مختومه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است ممکن است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر وقت که بخواهد میتواند اجرای حکم را پیگیری کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر زمان خانم اقدام کنند برای پیگیری پرونده در صورت نپرواختن اقساط مهریه احتمال جلب وجود دارد و مقید به مهلت نیست .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خانم شما هر موقع که بخواهند می توانند مجددا برای مهریه شأن بعنوان یک حق مالی که برای ایشان است اقدام نمایند
بهتر است پیش قسط و اقساط را پرداخت نمایید تا در آینده مشکلی برای شما بوجود نیاید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه میتواند درخواست
حکم جلب شما را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اقساط را به موقع پرداخت نکنید زوجه حق دارد هر زمانی درخواست اجرای حکم را دهد