مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی و مسدودیت خط

با سلام. 3 روز پیش من خارج از تهران بودم گوشی پسرم ب سرقت میره و وقتی اونا برای پیگیری میرن فقط یکی از سیم کارتها که ب نام دخترم بوده و میسوزونن و اون یکی ب نام من بوده و میکن خودم باید باشم و حالا که اومدم و مطلع شدم زنگ زدم 700 میگه مشکل حقوقی داره خط. میخواستم ببینم منظور از مشکل حقوقی چی هست ایا مشکلی برای من داره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بگو بسوزونید بعد ازش بپرسید چه مشکلی؟
احتمالا در این مدت که دست اونا بوده با اون کلاهبرداری کردن باید برید توضیح دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوعات مختلفی می تواند باشد.
آیا فعالیت اقتصادی دارید ?

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا مراجعه نمایید تا علت آن مشخص گردد