مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو و خود شخص

سلام. یک ماشین با من تصادف کرده مدارک کارت ماشین بیمه شناسنامه و کارت ملی ازش گرفتم هزینه خسارت بیشتر از سقف بیمه هست طرف الان زده زیرش میگه ندارم هر کاری میتونی بکن چکار کنم ماشینم کار نقاشیش مونده پول صافکار وسایل از بیمه دادم
ول هزینه نقاش مونده ندارم لطفا راهنمای کنید که چکار کنم که من زیان دیده به حق خود برسم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به بیمه مراجعه کنید اگر ندادند بعد دادخواست تامین دلیل بده که کارشناس بیاد مبلع خسارت و افت قیمت را تعیین کند بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت مقصر و بیمه بده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا میزان خسارت شما توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین شود سپس می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید
بعد از صدور حکم می توانید اموال راننده مقصر توقیف کنید و یا درخواست تامین خواسته بدهید و قبل از صدور حکم اموال وی را توقیف کنید
اگر اموالی نداشت می توانید بعد از صدور حکم قطعی حکم جلب بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا دادخواست تامین دلیل به طرفیت راننده مقصر مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو و میزان خسارت
وارده مشخص گردد
و سپس باید از راننده مقصر شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگه بیمه داره از بیمه خسارت بگیرید . در غیر این صورت ابتدا دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا میزان خسارات بر اورد شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نامین دلیل نمایید و سپس بابت افت قیمت دادخواست دهید