مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سواری با موتور و توافقی مدارک دادم

تصادف پراید با موتور که سرنشینان موتور نذاشتند تماس با 110 بگیرم و گفت توافقی انجام بدهیم چونکه گواهینامه و بیمه نداشتند
و حتی بر حسب اتفاق نیرویی انتظامی اومد و پرسید که چه شده و اونها جواب دادن که هیچ موتورم لیز خورد افتادیم

ولی بعداز چندساعت تماس گرفته که من هستم بیمارستان و پایم رو آتل گرفتن

آیا چونکه خودشون نذاشتند تماس بگیرم با 110 و توافقی انجام دادیم میشه بره شکایت کرد

دوماً یا میشه از دروغ بگن که راننده فرار کرده

ولی مدارکم هم بهش دادم که فردا خسارت مالی رو بدم بهشون و رفتن بعداز 3ساعت گفتن بیمارستانیم

حتی 2تا مسافر داشتم که تا آخر ماجرا بودن که خودشون نذاشتن پلیس بیاد و گفتن برو چیزمون نیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه شکوائیه وجود دارد و کارشناسی خواهد شد و مقصر و میزان تقصیر معلوم خواهد شد
و راننده موتور نمی‌تواند مدعی فرار شما بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان نمی تواند چنین ادعایی داشته باشد و در این صورت باید بعنوان مدعی ادعای خود را اثبات کند ،
شما نیز می توانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید و درخواست کارشناسی و کروکی فرضی داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر بود با 110 تماس می‌گرفتید موارد فوق را صورتجلسه کند و کروکی کشیده مقصر شناخته شود ولی اگر بتوانید موضوع رضایت خودشان جهت حل مسئله به صورت توافقی را اثبات کنید برای شما بهتر است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت حق شکایت برای شما محفوظ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام خسارات ایشان می بایست پرداخت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر احتمالی وجود دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.