مشاوره حقوقی رایگان - حق خواب خودرو

سلام
حدود سه ماه پیش با خوروی پراید تصادف کردم و من مقصر 100% بودم ماشین ایشون نیاز به تعویض اتاق داره و ایشان ادعا کرده که قبل از تصادف داخل اسنپ کار می کرده و از من روزی هشتاد تومن می گیرد و پرونده ای نهایتا توی یک ماه کار هاش رو می تونست انجام بده رو به تعویق انداخته در مرحله اول بعد از یک ماه برای تکمیل پروده در کلانتری اومده و کار هاش رو انجام داده و بعد هم من گفتم هر چقدر پول خسارتت باشه بهت می دم و رفته از من شکایت کرده و دوباره کار رو درست کردن ماشین رو عقب انداخته حس می کنم می خواد این جوری به نوعی از من اخاذی کنه و با عقب انداختن کار آزادی ماشین پول بیشتری از من بگیره ماشین یک ماه و نیم پیش هم آزاد شده و هیچ اقدامی انجام نداده من باید چی کار کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پیگیری کنید
به هر حال زیان‌دیده می تواند طبق نظر کارشناس خسارت خواب خودرو را از راننده مقصر مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خواب خودرو اصولا به تاکسی تعلق خواهد گرفت و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خواب خودرو به تاکسی ها اصولا تعلق می‌گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان پذیر است
حق خواب خودرو به ایشان تعلق می گیرد