مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

من چند سال پیش بخاطر داشتن حق طلاق، مهریه ام را در محضر بخشیدم و قصد داشتم طلاق بگیرم ولی نگرفتم، بعد از یکسال بچه دار شده ام و اذیت ازار همسرم و معتادی همسرم به شیشه، بخاطر پسرم میخوام طلاق بگیرم، ایا من میتونم مهریه ای که بخشیده ام را اجرا بزارم تا از این طریق حضانت پسرم دریافت کنم، یعنی مهریه ام در قبال حضانت فرزندم ببخشم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام ابتدا اگر سند بخشش ما هبه است می توانید رجوع کنید و مطالبه مهریه کنید ولی اگر ابراء است کار دشورای است