مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سفته از صاحبخانه

در هنگام اجاره واحد مسکونی به صاحبخانه سفته بابت تخلیه دادم، در زمان بلند شدن از واحد بعلت مشکلات بوجود آمده، اقدام به تحویل کلید به شورای حل اختلاف نمودم ولی صاحبخانه از تحویل سفته خودداری مینماید ، چگونه باید از صاحبخانه شکایت و سفته ها را تحویل بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا موجر برای دریافت کلید باید مبلغ ودیعه و سفته ها را تحویل شورا بدهد اگر انجام نداد الزام به استرداد سفته ها را از مراجع قضایی بخواهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته به طرفیت موجر اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست استرداد لاشه سفته را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که تحویل نداد دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابندا اظهار نامه ارسال واز وی استرداد سفته را بخواهید در غیر اینصورت دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید