مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری پرونده ضرب و جرح از طرف کلانتری و قاضی پرونده

وکلای محترم با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من سوالم را در این صفحه قرار دادم. و جواب های متعددی ازطرف وکلای محترم را دیدم.سوال بنده 1-وقتی قاضی حکم جلب برای متهمین پرونده ضرب و جرح بدهد چه دلایلی باعث میشود که قاضی یک روز بعد از دادن حکم جلب طی تماس تلفنی با کلانتری درخواست برگشت پرونده به دادسرا را بدهد ومدت 9روز پرونده در اتاق قاضی بلا تکلیف مانده . خلاصه ای از پرونده که عرض کردم از این جهت راهنمایی میخوام که پدر یکی از متهمین فکر کنم قاضی شورای حل اختلاف میباشد او با مراجعه به کلانتری و تبانی با مامورین تاخیر در رونده کار پرونده دارد و همچنین یک وکیل برای پسرش گرفته پسرش به همراه سه نفر از دوستانش به منزل من وارد شده بعد از ضرب و جرح بنده و به هم ریختن منزل من و تهدید همسایگان با سلاح سرد متواری شدند بعد از احضاریه و عدم مراجعه متهمین به دادسرا و دستور حکم جلب از طرف قاضی پرونده به کلانتری ارجاع داده میشه ولی مامورین کلانتری هر روز به بهانه های مختلف متهمین را جلب نکردند و روز بعد با تماس تلفنی قاضی به کلانتری محل درخواست برگشت فوری پرونده را داد و سربازی که پرونده را به دادسرا برده بود اقای ک. که پدر یکی از متهمین که قاضی شورای حل اختلاف بود را دید که داشت با قاضی پرونده بنده صحبت میکرد اخرین روزی که پرونده به دادسرا رفت 31شهریور بود تا امروز پرونده به کلانتری نیومده شخصا پیگیری کردم و به نتیجه نرسیدم وبنده این احتمال رامیدم که مامور کلانتری و پدر متهم که وقاضی پرونده که همه باهم همکار میباشند باهم تبانی کرده باشند راهنمایی میخوام که چطور پیگیری کنم باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر حقوقی ، نیاز به اخذ جزییات موضوع میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است