مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام و درود
آیا جهیزیه ای که شوهر خریداری کرده زن میتواند مطالبه کند، البته در عقد نامه نوشته شده مبلغ جهیزیه 20میلیون ذکر شده ولی بنده تهیه کردم تمامی وسایل رو از 20میلیون هم بیشتر، البته ما دین من شافعی و سنی می باشم که البته در رسم و رسومات ما شوهر به تهیه جهیزیه اقدام می کند و زن هیچ دخالتی ندارد.
آیا میتواند از من مطالبه جهیزیه کنه با این شرایط

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
در صورتی که مدارکی دال بر صحت گفتار خود مثلا فاکتور وسایل یا شاهدی داشته باشید خیر نمی تواند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اثبات کنید شما خریدید با ارائه فاکتور یا شهادت شهود نمی تواند از شما مطالبه کند یا در صورت بردن دادخواست استرداد وسایل دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوج فاکتور خرید داشته باشد یا بتواند شهود را به دادگاه معرفی نماید زوجه نمیتواند مدعی استرداد وسائل به عنوان جهیزیه بشود