مشاوره حقوقی رایگان - ممنوعیت خدمات شناسنامه

باسلام
2سالی است از طرف ثبت احوال ممنوع خدمات شدم به دلیل عدم پیگیری پدر و پدربزرگم که جز دسته مشکوک تابعیین بوده. پدربزرگم در قید حیات نیست پدرمم پیگیری برای رفع این مشکل نمیکند. و ثبت احوالم میگه فقط باید پدرتون تشکیل پرونده بدن.
نمیدونم الان تکلیف منکه فوق لیسانس دارم میخوام استخدامی شرکت کنم میخوام در مقطع دکتری درس بخونم
نتونستم به دلیل عدم ثبت ازدواج، ازدواج کنم
به خاطر این مشکل فشار عصبی زیادی بهم وارد شده که حتی بارها فکر خودکشی به ذهنم خطور کرده.
اینکه ثبت احوال برام کاری انجام نداده تا الان
میخوام بدونم این مشکل رو چه جوری و از چه طریقی میتونم پیگیری کنم؟
که رفع ممنوع خدمات بشم
این دوران، دوران طلایی زندگیمه موقعیت ها و شرایط زندگیمو از دست ندم شاید دیگه آزمون استخدامی سال های آینده برگزار نشه یا اگرم برگزار بشه دیگه شرایط سنی استخدامی رو نداشته باشم.
ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید حالا که پدرمم حاضر به همکاری نیست و ثبت احوالم قبول نمیکنه فقط مشکل منو حل کنه باید چکار کنم؟
از چه طریقی اقدام کنم
و اینکه چه مراحل اداری داره
چه قدر زمان میبره
ممنون میشم پاسخ جامع و کامل بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال شما گره ای که با دست پدرتان گشوده و باز می شود می خواهید برای باز کردن آن از طریق اقامه دعوی در مرجع قضایی صالح به دندان بیاندازید ! اگر پدرتان همکاری ننمایند لاجرم می باید از طریق دادگاه محل صدور شناسنامه ، الزام ثبت احوال را به ارائه خدمات خواسته قانونی خود تقاضا نمائید.

پرسشگر :

ببخشید برا اثبات نسب فامیلی نسبی نداریم که از طریق اون بشه اثبات نسب داد.فقط یک عمو دارم که از طرف مادرش شناسنامه گرفته.یعنی ازطرف زن دوم پدربزرگم.
حالا این سوالمو میخام بپرسم آیا از طریق عموم که به اسم مادرش براش شناسنامه گرفتن می شه اثبات نسب داد یانه؟
و من بایدچکار کنم.؟

یک وکیل

پاسخ سوال دوم : ما بالاخره متوجه نشدیم خواسته حقوقی شما با دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد چیست ؟! معنی و مفهوم ممنوع از خدمات را هم در سوال اول شما متوجه نشدیم ! در سوال دوم نیز مغایر و متضاد با سوال اول صحبت از اثبات نسب می نمائید ! پس از همان اول بفرمائید مشکل اثبات نسب دارید و نه ممنوعیت از خدمات ! در فرض سوال ، اثبات نسب ، ارتباطی به شناسنامه عمویتان پیدا نمی کند بلکه از طریق آزمایش ژنتیک (DNA) شما و والدین تان و اقامه دعوی در دادگاه صالح قابل اثبات است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با اعطای وکالت به یک وکیل دادگستری و اقامه دعوی اثبات نسب مشکل شما حل خواهد شد