مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سابقه در سجل کیفری

باسلام.
آیا در صورت جرم رابطه نامشروع در 11سال پیش و اینکه حکم تعلیقی داده شد که محکومیت قطعی نیست و فقط یک شب زندان موندن ولی اثرانگشت و عکس گرفتن و الان برای استخدام دولتی در آموزش و پرورش برای شغل مدیر مدرسه گواهی زده فاقد سوء سابقه کیفری می‌باشد آیا در سیستم ثبت شده؟ چون میگن وزارت اطلاعات هم استعلام میگیره. یعنی علاوه بر این گواهی که زده فاقد سوء پیشینه کیفری می‌باشد اگه استعلام بگیرند مشخص میشه؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تمام جرایم در سیستم
ثبت خواهند شد ولی تمام جرایم باعت سابقه کیفری موثر نمی شوند
و در مورد شما در صورت استعلام ، گواهی عدم سؤ پیشینه صادر خواهد شد ولی مشخص خواهد شد که شما قبلا مرتکب جرم شده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر خود شما اعلام نکنید مشکلی پیش نمیاد و قابل پیگیری نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما سوپیشینه ندارید ولی علاوه بر یوپیشینه معمولا تحقیقات هم انجام می‌شود که ممکن است طی آن مشخص شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

همه جرایم در سیستم قضایی ثبت شده ولی تمام مجازاتها سو‌سابقه محسوب نمی شود و برخی سو‌سابقه ایجاد میکند