مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین درخت گردو

با سلام
پدربزرگ بنده چندین سال پیش چند اصله درخت گردو در زمینی بایر در کنار راه روستا و یک استخر آبیاری کاشته بود و در این همه سال خودش و پدرم و ما از آنها مواظبت کرده و محصولش را هم برداشت میکنیم، حال دهیاری روستا از وسط آن زمین راهی را برای چند قطعه زمین پشت این درختان ایجاد کرده.
در روستا هم همه تایید میکنند آن درختان مال ما هستش آیا ما نسبت به مالکیت آن زمین هم میتونیم ادعایی داشته باشیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام نهال و درخت متعلق به کسی است که آنها را کاشته است