مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد سرو صدا توسط پرنده

سلام. همسایه ما یک عروس هلندی داره و صدای این پرنده خیلی زیاده چندین مرتبه در خونشون رفتیم و گفتیم اصلا گوش نمیده و میگه چهاردیواری اختیاری و شما میتونید پنجره هاتون رو ببندید خواسم ببینم میشه از ایشون شکایت کرد اگه میشه به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

محمد امین حامدی پور

محمد امین حامدی پور :

نگهداری حیوانات در اپارتمان، در صورتی که منجر به ایجاد مزاحمت و در خطر افتان بهداشت عمومی گردد، را میتوان به استناد برخی مواد قانونی جرم تلقی کرد، اما در خصوص موضوع شما مبنی بر سر و صدا بنظر بهتر است شما ابتدا با ارسال یک اظهارنامه مراتب اعتراض خود را به اطلاع همسایه برسانید، در صورت عدم توجه از باب مزاحمت یا در صورتی که احساس میکنید موجبات به خطر افتادن بهداشت عمومی ساختمان ایجاد شده از طریق شکایت در مراجع ذیصلاح اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر ایجاد مزاحمت میکند میتوانید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانند به استناد اصل تسلیط و اصطلاح عامیانه جهاردیواری اختیاری به دیگران ضرر برسانید .لاضرر و لا ضرار فی اسلام.با شهادت شهود و دیگر مستندات شکایت مزاحمت مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا استشهادیه تتظیم و همسایه ها امضا نمایند
و بعد شکوائیه رفع مزاحمت را مطرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بابت مزاحمت و هم از نظر بهداشتي مي توانيد شكايت فرماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که برای شما مزاحمت داشته باشد می توانید صدای پرونده را ضبط کنید یا فیلم بگیرید و اگر بقیه همسایه ها راضی بودن استشهادیه جمع کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
از ایشان شکایت ایجاد مزاحمت و اخلال در ارامش و اسایش مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان پیگیری با عنوان درخواست ایجادمزاحمت وجود دارد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام شما میتوانید دادخواست رفع مزاحمت دهید
باارائه ی دلایل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورتی که صدای پرنده به گونه ای است که زندگی عادی را برای شما سلب میکند تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید.
و السلام

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله طبق قانون اساسی هیچ کس نمی تواند اعمال حق خود را وسیله اضرار به غیر نماید . یا
ماده 132 - کسی نمی تواند در ملک خود تصرفی کند که مستلزم تضرر همسایه شود مگر تصرفی که بقدر متعارف و برای رفع حاجت یارفع ضرر از خود باشد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ایجاد سر و صدا ی غیر متعارف از مصادیق مزاحمت بوده و قابل پیگیری میباشد لذا یکی از وکلای محترم شهرستان مراجعه نمایید تا شکواییه تنظیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله چهار دیواری اختیاری نباید منجر به مزاحمت شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید