مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

باسلام
بعد از گذشت مدت 13 سال از زندگی مشترک تقاضای نفقه معوقه دارم . بنده شاغل هستم اما در طول مدت زندگی هزینه نفقه شخصی به این بنده پرداخت نشده است. در حال حاضر تقاضای نفقه معوقه 6 ماهه دادم. سوال دارم در جلسه دادگاه چه توضیحاتی باید بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه رسیدگی می‌توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما و همسرتان زیر یک سقف زندگی کردید اصل بر این است که نفقه پرداخت شده و شما باید با ادله عدم پرداخت را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید در دادگاه اثبات گردد که نفقه معوقه زوجه پرداخت نشده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین مطالب را به دادگاه اعلام کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام توضیح خاصی لازم نیست باید اعلام کنید که شوهرتان از چه تاریخی نفقه شما را نپرداخته است و در خواست رسیدگی و صدور حکم بر محکومیت به پرداخت نفقه معوق نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همین مطالب را در دادگاه اعلام کنید