مشاوره حقوقی رایگان - امتناع مادر از ملاقات فرزندش پس از طلاق

عرض سلام و خدا قوت.
من و همسرم دو سال است از هم جدا شده ایم، دو فرزند داریم دختر 8 ساله و پسر 5 ساله. بچه ها با من زندگی میکنند و من هم از روز اول هیچ محدودیتی برای ملاقات فرزندان برای مادرشان ایجاد نکردم و هروقت خودش یا بچه ها خواستند آنها را به خانه‌اش برده. اکنون حدود دو هفته است بخاطر مشکلی که با من دارد دنبال بچه هایمان نیامده و بچه ها مخصوصا پسرم بشدت دچار آسیبهای روحی شده و بیتابی میکند. ایا میتوانم از مادرشان شکایت کنم؟ یا از طریق ارگان های دیگر مانند بهزیستی یا اورژانس اجتماعی چاره ای برای فرزندانم بیاندیشم و مادرشان را ملزم به ملاقات کنم تا بچه ها دچار صدمات روحی و روانی نشوند؟

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام حضانت تا 7 سالگی بامادر ایشان است بعدازآن باپدراست تا سن بلوغ
اینکه شما بخواهید الزام به ملاقات ازسوی مادربخواهید امکان پذیر نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از نظر قانونی کاری نمیتونید انجام دهید اما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید شاید اونا بتونن مادرشان را برای ملاقات ترغیب کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این خصوص راهکار قانونی وجود ندارد اما توصیه نیشود از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه از طریق قانونی نمی توانید کاری انجام دهید
بهترین راهکار صحبت با اورژانس اجتماعی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید