مشاوره حقوقی رایگان - عدم ملاقات فرزند توسط مادر

عرض ادب واحترام خدمت اساتیدگرامی
بنده به دلیل طرح رابطه نامشروع ازهمسرم شکایت کردم که پرونده در مسیر رسیدگی میباشد و صاحب فرزنددختر5ساله می‌باشم که طبق دو سند وکالت در حضانت و اقرارنامه واگذاری حضانت کلیه امور حضانت وسرپرستی تا سن رشدبابنده است لذا مادر مدت4ماه است ک ازمنزل خارج شده وهیچ گونه مراجعه ای جهت ملاقات بافرزندنداشته سوال بنده این است که آباایشان درآینده میتواندمشکلاتی برای بنده ایجادکند؟یاخیر باسپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

سلام
آینده قابل پیش بینی نمی باشد.
ایشان ممکن است برای ملاقات فرزند بعدا دادخواست دهد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه می‌فرمایید آیا می‌تواند مشکلاتی برای من به وجود آورد کمی شبهه دارد چه مشکلی؟؟!! شما وقتی که خلاف و یا جرمی نکرده باشید نگران هیچ موضوعی نباشید در خصوص دختر نیز پس از 9 سالگی خودش انتخاب می‌کند که با مادر باشد یا پدر