مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در تاخیر انتقال سند

سلام. بنده یک واحد آپارتمان سال 96 خریداری کردم سال 97عدم حضور ایشان را گرفتم چنر روز پیش ایشان سند رو بنام اینجانب انتقال دادن وعده‌ی خود را پرداخت کردم وسند بنامم شد ولی ایشان خسارت تاخیر را بر اساس مبایعه نامه پرداخت نکردن بنده میتوانم از طریق قانونی اقدام کنم و دیر رد خود را بگیرم؟ تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید وفق قرارداد عمل نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شما به تعهدات خود ایفا کرده اید و قصور فقط از ناحیه فروشنده بوده ، بله. می توانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر خسارت وجه التزام روزانه در قرارداد شرط شده باشد شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه التزام روزانه را اقامه نمایید