مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت فحاشی و دعوای لفظی

با سلام
یکی از همسایه هامون امروز صبح با مادرم جر و بحثش شد سر غذا گذاشتن برای گربه های خیابونی توی پارکینگ و مادرم عصبانی شد و بهش گفت به تو ربطی نداره و سرش داد کشید هر چند فحش نداد
همسایه ما زنگ زد 110 و بعد از یکساعت که مامور اومد صورت جلسه پر کرد و مامور فقط به مادرم گفت که به گربه ها غذا ندین و مادرم هم اتفاقا قبول کرد و مامور رفت اما همسایه به مامور میگفت که شکایت داره
همسایه میگه مادرم بهش فحش داده در حالی که به هیچ عنوان اینطور نبود و ما هم متاسفانه متوجه نشدیم دقیقا چه چیزی توی صورت جلسه نوشتن
خواستم خواهش کنم راهنمایی بکنید در مورد جدیت موضوع و اینکه میشه به همین شکل شکایتی مطرح بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر صورتجلسه اهمیت چندانی ندارد و اگر همسایه شکایت کند و مدعی شود که مادر شما فحش داده باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا کافی نیست.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیلی نگران کننده نیست شما میتوانید با مراجعه به کلانتری برگه صورت جلسه را کپی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی در صورت شکایت ، شاکی باید با معرفی و شهادت شهود ادعای خود را در مرجع قضایی اثبات نماید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید همسایه شما هر ادعایی که کرده و در صورتجلسه نوشته شده باید ثابت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کلانتری مراجعه کنید و از صورت جلسه کپی تهیه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صورت جلسه پلیس 110 که اظهارات شاکی را صرفا قید کرده نمی تواند ملاک صدور رای برای توهین باشد باید شاهد یا دلیل دیگری نیز وجود داشته باشد