مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن تمان حسابها از طرف وزارت اطلاعات

سلام وقت بخیر دیروز ناگهانی بدون هشدار قبلی تمام حسابهای من بسته شده ویک مجموعه بزرگ هستیم که یکساعت قطع شود کل مجموعه مختل میشود درسامانه هم که مشخصات می دهم امکان ورود نیست به نظرشما کجا می توانیم حضوری مراجعه کنیم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

از طریق بانک پیگیر شوید کدام مرجع حساب شمارو مسدود. کرده و از آن مرجع دنبال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنید و سپس می توانید به دفتر رسیدگی به جرائم الکترونیکی در تهران مراجعه کنید .
قبل از ثبت اطلاعات اگر مراجعه کنید پاسخگو نخواهند بود.
در طول چند روز آینده مشکل ورود به سایت برطرف خواهد شد و شما می توانید وارد سایت شده و اطلاعات خود را وارد نمایید.
بعد از ثبت اطلاعات در سایت می توانید حضورا یا تلفنی موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست در سایت ثبت نام کنید

اگر سایت مشکل دارد می بایست مجدد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق بانک اطلاع حاصل نمایید و ببینید که حسابهای شما توسط چه مرجعی مسدود شده است و علت را از مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دادستانی کل کشور مراجعه کنید یا تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا علت مسدودی را از سیستم بانک مربوطه پیدا کنید تا نسبت به رفع ان اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دادستانی فضای مجازی تهران و بانک مرکزی واحد اداره مبارزه با پولشوییی