مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات برای رابطه نامشروع

سلام.وقتتون بخیر. مدتی هست که خواهرم به شوهرش شک کرده و شکشم تا حدودی درست است. میخواستم ببینم چگونه میتونم بدون اینکه شوهرش متوجه بشه شماره هایی که شوهرش تماس گرفته رو جستجو کنم بدون اینکه تلفن همراهش رو بردارم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه شما نمی توانید کاری انجام دهید
خواهر شما در صورت در دست داشتن دلایل و مستندات می تواند شکایت کیفری رابطه نامشروع طرح کرده و درخواست پرینت نماید