مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام
بنده حدود 1 سال پیش با صاحب خانه و پسرش به دلیل خاموش کردن پمپ آب و فحش ناموسی ایشان درگیر شدم و در این نزاع جراحت هایی که مجموعا 7.5 درصد دیه کامل توسط پزشکی قانونی تعیین شده را به پسر صاحب خانه وارد کردم و به دلیل عدم اطلاع و ترس در مرحله بازپرسی کل قضیه را انکار کردم و در دادگاه می خواهم به واقعیت اعتراف کنم از طرفی به دلیل عیب دائمی اعلام شده از طریق پزشکی قانونی دادستان کیفرخواست طبق ماده 615 را نموده است میخواستم لطف کنید و مرا در مورد کیفرخواست مذکور مطلع نمایید بنده کارمند دولت و بدون سابقه کیفری می باشم آیا مجازات حبس در انتظار من است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . جهت دریافت مشاوره حقوقی می توانید در دفتر یکی از وکلای مدنظر مقیم در حوزه قضایی خود حضور بهم رسانده و با پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی لازم را دریافت نمائید .

یک وکیل

با سلام
شرح کیفرخواست باید دیده شود که از آن شمارا بتوان مطلع نمود
با توجه به وجود 3 نفر احتمال عقیده بازپرس مبنی بر نزاع دسته جمعی وجود دارد که مجازات ان حبس است
چنانچه شما انکار نموده اید می بایست دلایلی داشته باشید و برعکیس آنان نیز می بایست برای اثبات ضرب و جرح شرایطی را به دادگاه اعلام نمایند تا حرفشان اثبات گردد لذا تا اینجای پرونده انکار شما به نفعتان می باشد
داشتن یکسری شرایط می تواند شمارا تبرئه از اتهام انتسابی نماید
پیشنهاد بنده این است که با توجه به شغلتان و اینده شغلی واحتمال محکومیت قضایی و حبس که در شغلتان تاثیر دارد به یکی از همکاران مراجعه یا با اینجانب حتما تماس بگیرین
تا قبل از شروع دادگاه و کیفرخواست خیلی کارها می توان انجام داد
در صورت تمایل هم می توانین با پرداخت مشاوره از مشاوره اینجانب بهره مند شده و شخصا پرونده تان را پیگیری نمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

احتمال حبس وجود دارد شما میتوانید در صورت نیاز به همکاری و مشاوری حضوری با شماره بنده تماس بگیرید